Skip to main content

Vlees met passie

Passie, ambacht, vakmanschap en liefde voor vlees staan bij ons centraal en proeft u terug in onze producten. Daarom hebben we gekozen voor Shannon Matured, geleverd door horecaslager Fontijn.

Het Shannon Meats ‘Matured’ label is speciaal ontwikkeld voor de toenemende vraag van de Horeca naar een constant aanbod van mals en smaakvol Iers rundvlees van topkwaliteit. Shannon Matured Label voert alleen de hoogwaardige delen in het assortiment, die door het lage slachtgewicht eenvoudig te portioneren zijn. Producten worden uit eigen voorraad in Nederland uitgeleverd.

Dankzij de unieke samenwerking met Ierse vleesverwerkers kan Shannon Meats rekenen op een gegarandeerde eerste keuze via een handmatige selectie bij diverse slachterijen in Ierland. Alleen jonge vaarzen van de vleesrassen Hereford en Aberdeen Angus met een slachtgewicht tussen de 280 en 310 kilo komen in aanmerking. Speciaal voor het ‘Matured’ label geselecteerd op bevleesdheid, vetbedekking en marmering.

Onze vleesproducten

Ons vlees dient 1 dag van tevoren besteld te worden op onze website. Wij zorgen dat uw vlees de volgende dag vers klaarligt.

Mail ons op: info@tommysfreshfood.nl of bel 0623634006

Bestellen op de klassieke manier

Echte Hollandse Kip van Tante Door

Onze Tante Door kip is echt 100% Hollands. Zij wordt geboren in de Achterhoek en groeit daar en in Brabant op in een ruime* stal. Door de ramen en deuren heeft zij frisse lucht en een natuurlijk dag- en nachtritme.

Tante Door beschikt de hele dag over vers water en gestrooide granen. De bemesting is 100% plantaardig met mineralen en vitaminen. Het vlees is antibiotica vrij en Tante Door krijgt geen groeibevorderaars.

Steeds meer mensen kiezen voor Tante Door kip. Wil je weten of Tante Door bij jouw slager of poelier verkrijgbaar is? Vul dan jouw postcode of plaats in en vind jouw dichtstbijzijnde verkooppunt.