Skip to main content

Uit de keuken van Maass, in de schappen van Tommy

Wij werken met een select aantal leveranciers voor de beste verse Maaltijden: Uit de Keuken van Maass en De Pastafabriek! 

De recepturen van Uit De Keuken Van Maass worden bedacht en ontwikkeld door Louise du Toit. Met haar roots in Zuid-Afrika is ze opgegroeid met een variëteit aan pure smaken. Ze reisde over de hele wereld op zoek naar nieuwe ingrediënten, recepturen en inspiratie. Inmiddels is zij het creatieve brein achter al het lekkers van Uit De Keuken Van Maass. Met haar kennis en passie voor lekker eten weet ze iedereen elke keer weer te verrassen.

De Pastafabriek, Al Dente is een familie bedrijf in Amsterdam, dat zijn hart en ziel legt in het vervaardigen van verse en ambachtelijke gevulde en ongevulde pasta’s. De Pastafabriek biedt specialiteiten uit de authentieke Italiaanse keuken, bereid volgens originele familierecepten. Binnen De Pastafabriek worden niet alleen allerlei verschillende pasta’s bereid, maar ook sauzen, gnocchi en lasagne worden vers gemaakt.

BESTELLEN

De Pastafabriek,
al Dente

De Pastafabriek, Al Dente is een familie bedrijf in Amsterdam

Het bedrijf  legt zijn hart en ziel in het vervaardigen van verse en ambachtelijke gevulde en ongevulde pasta’s. De Pastafabriek biedt specialiteiten uit de authentieke Italiaanse keuken, bereid volgens originele familierecepten.

Binnen De Pastafabriek worden niet alleen allerlei verschillende pasta’s bereid, maar ook sauzen, gnocchi en lasagne worden vers gemaakt.