Skip to main content

De lekkerste verse broodjes uit Aalsmeer

Broodjes aalsmeer, wij kennen geen lekkerdere! Door onze achtergrond in delicatessen en verse ingrediënten en onze samenwerking met Bakkerij Vooges Aalsmeer weten we precies wat lekker is voor de (bedrijfs)lunch!

Onze samenwerking met Bakkerij Vooges, onze buurman, is uniek! Wij leveren vers desembrood, dagelijks gebakken in de ambachtelijke steenoven in de Zijdstraat. Met de eigen desemcultuur gekweekt van exclusief geselecteerde granen zoals spelt uit de Haarlemmermeer en gemalen meel van Korenmolen de Leeuw uit Aalsmeer.

Broodjes aalsmeer

Zelfs het kneden van dit gehele brood is mensenwerk. Het hele proces is volledig hand gemaakt en tenslotte gebakken in een steenoven. Zo krijgt dit brood die speciale smaak.

Er is keuze uit een witte Desembol met sesamzaad of een bruine Desembol meergranen bol met pompoenpitten.

BESTELLEN?

Onze broodjes

Op dit moment bezorgen wij alleen in overleg. Wat we wél doen is het volledig klaar maken van uw broodjes en zorgen dat deze op het afgesproken tijdstip, vers, voor u klaar liggen! Bestel gerust online of reken in de winkel af!

Wij streven er naar om uw gerecht binnen 30 minuten na bestelling klaar te hebben!

Specifieke wensen of bedrijfslunch? Klik hier

(Bedrijfs)lunch op maat bestellen

Wij maken met alle liefde uw bedrijfslunch volledig op maat!

Naar wens is het mogelijk om uw broodjes te halveren, zodat u uw personeel, collega’s, klanten of relatie’s zo veel mogelijk varieteit van Tommys Fresh Foods kan beleven! Uit ervaring weten wij dat de gemiddelde eter ongeveer anderhalf broodje eet. Weet u het aantal personen van uw bedrijfslunch? Reken dan ongeveer op anderhalf keer het aantal broodjes!

Elke bedrijfslunch wordt geleverd in een bijpassende caterdoos en bijbehorende servetten. Heeft u meer wensen? Bel ons gerust op: 0623634006 of mail ons op info@tommysfreshfoods.nl