Skip to main content

De lekkerste bijzonderheden,
bij uw om de hoek!

Het gehaktbrood, wie kent het niet? De enige echte Limburgse Saveurs bal! Beroemd en berucht door het hele land inmiddels. Daar maakt men graag een ommetje naar onze winkel voor.

Lekker op je brood, bij de borrel of in de grillpan. Bezoek of een feestje? Met onze delicatessen kan je iedereen blij maken!

Kwaliteit, liefde en verbeelding zijn de ingrediënten van onze delicatessen. Een breed scala van heerlijkheden om mee naar huis te nemen zijn het resultaat. Vanuit onze leverancier, Saveurs, leveren wij de lekkerste quiches, olijven, huisgemaakte mayonaises of dressings!

Heeft u speciale wensen of bent u op zoek naar een speciale (seizoensgebonden) lekkernij? Kom langs bij ons in de winkel!

Wij houden van speciale koffie, u ook?

Optimale kwaliteit van de koffieboon, dat vinden we belangrijk!

Onze Mocca d’Or koffiesoorten worden geroosterd volgende de slowroast brandmethode. Met deze brandmethode wordt de koffie extra langzaam geroosterd in authentieke trommelbranders. Het kost iets meer tijd, maar de smaak en het aroma komen op die manier wel het best tot hun recht.

Kom gerust eens een kop koffie bij ons doen, wij zullen u versteld laten staan!

Limonade die je gerust aan je kinderen kunt schenken

Ken jij Agropošta al? Siropen gemaakt van fruit en planten die we met de hand plukken in de natuur. Natuurlijker wordt het niet, zeg maar.

Tommy’s Fresh Foods heeft gekozen voor Agropošta, een familiebedrijf dat in 2011 is gestart met het produceren van dus de siropen. Het idee is ontstaan uit de liefde voor en de kennis van de natuur die binnen deze Kroatische familie steeds werd doorgegeven.

Generaties lang. En toegegeven: waar je liefde in stopt, komt liefde uit. Een heleboel. Plus een verrassende smaakexplosie, in dit geval.

Chocolade gaat niet in massa, maar in kwaliteit.

Voor ons is chocolade een reis, van boom tot boon tot reep.

Het gaat om de herkomst van de cacaoboom, die gevoed wordt door het terroir van een land, het verhaal van de cacaoboer, de toewijding van de chocolademaker en de relaties die al deze schakels met elkaar verbinden.

Wij leveren chocolade van Mesjokke en Kacau, ze willen het allerbeste uit de cacaoboon naar boven halen.

De beste biologische ingredienten voor een pure smaaksensatie

We selecteren alleen de beste biologische ingrediënten voor een pure en natuurlijke smaaksensatie. Wellness in iedere kop.

180 jaar na oprichting streeft Thee Van Oordt er nog steeds naar om de beste kwaliteit aan te bieden. Dit realiseren wij onder meer door ons assortiment voortdurend te testen en de vertrouwde smaken te waarborgen.

Wilt u dat wij een verse kop thee voor u inschenken? Of wilt u een speciale thee cadeau doen! Kom bij ons langs!

Het lekkerste toetje heeft u nog niet geproeft…

Totdat je onze mini taartjes, plaatgebak of gezonde bars geproeft hebt!

We kunnen hier het meest mooie verhaal vertellen over onze toetjes en nagerechten, maar eigenlijk kan je deze alleen proeven. De pure en ambachtelijke taarten van De Firma Taart liggen dagvers voor u klaar bij ons in de winkel.

“Dessert makes everything better!”