Skip to main content

De lekkerste verse maaltijden

Tommy van Os heeft jarenlang als chefkok gewerkt in bekende restaurants in Amsterdam maar had een droom:

Zijn eigen zaak waar hij al zijn kennis, ervaring en vooral grenzeloze liefde voor mooi, puur en gezond eten in kwijt kan. Dat is gelukt. En daar kunnen zijn klanten van profiteren. Voor fijne avonden, gezellige diners of gezonde maaltijden voor iedere dag. Voor feesten en bijzondere dagen. Maar altijd uiterst smaakvol, vers en natuurlijk.

Huisgemaakt of gemaakt door mensen die ook zo in het leven staan wat smaak betreft. Eerlijk en heerlijk en geïnspireerd door de seizoenen en de wereld om ons heen.

Kom gezellig langs om te proeven en ontmoet de chef!

Onze wijn webshop

Uit de keuken van Maass

Al onze maaltijden

Groot inkopen als (fitness)bedrijf?

“Ik vertel aan mijn klanten precies hoe de producten die ik verkoop worden gemaakt en waar ze vandaan komen.”

Dit geldt bijvoorbeeld voor de herkomst van lokale kleinschalige zuivel, kwaliteitskazen, verse ambachtelijke vleeswaren, delicatessen en huisgemaakte biologische maaltijden, soepen en salades, maar ook heb ik een mooi assortiment zeer bijzondere wijnen.”

“Als u van lekker eten houdt en een mooi glas wijn weet te waarderen, wil ik u graag uitnodigen voor een persoonlijke kennismaking. We kunnen dan onze passie delen voor prachtige en delicate producten die ik heb geselecteerd vanuit alle hoeken van de wereld tot heerlijke ambachtelijke streekproducten.”